A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Щодо лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет

Дата: 27.04.2021 18:48
Кількість переглядів: 325

   Фото без опису

 За результатами реформування системи надання медичних послуг, основні повноваження первинної та вторинної допомоги забезпечує держава за кошти державного бюджету через Національну Службу Здоров’я України.

 У перехідний період, до 1 липня 2021 року, лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет забезпечується місцевими органами влади за кошти субвенції з державного бюджету та місцевих бюджетів. На цю мету з державного бюджету виділено 49,7 млн грн, у місцевих бюджетах ще додатково передбачено 11,3 млн гривень.

   Середньомісячна вартість лікування одного хворого становить 672 грн, близько 80 відсотків якої забезпечується за кошти державного бюджету, а 20 відсотків – лягає на місцеві бюджети.

  На лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет Журавненської територіальної громади на І півріччя 2021 року згідно «Програми безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення Журавненської територіальної громади на 2021 рік» виділено 183 тис. грн (рішення 4 сесії VIII скликання Журавненської селищної ради від 18.02.2021 №4-58), а саме з державного бюджету - 117 тис.грн, з місцевого бюджету - 66 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень