A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Селищний голова провів чергову апаратну нараду з керівниками служб селищної ради та відділів апарату виконавчого комітету селищної ради

Дата: 16.03.2021 14:10
Кількість переглядів: 1052

Фото без опису

 15 березня 2021 року селищний голова Василь ВІТЕР провів апаратну нараду з керівниками апарату та виконавчих органів селищної ради. Посадовими особами селищної ради прозвітовано про проведену роботу за попередній робочий тиждень та виконання доручень селищного голови, прийнятих на апаратній нараді 09 березня 2021 року.
  Обговорено питання аварійного стану доріг на території громади та необхідність розчищення (прокопки) водовідвідних канав придорожніх смуг; захворюваності на COVID-19; навчального процесу в дошкільних, шкільних та позашкільних установах громади; підготовку питань на розгляд чергової сесії Журавненської селищної ради, яка відбудеться 23 березня 2021 року.

 Звернуто увагу на необхідність коригування тарифів на послуги водопостачання та водовідведення, що надаються КП «Журавно-водоканалсервіс» та встановлення тарифів на перукарські послуги для пільгової категорії жителів Журавненської громади, що надаватимуться КУ «Центр надання соціальних послуг Журавненської селищної ради».

 Враховуючи необхідність реалізації обласної програми розвитку містобудівного кадастру та просторового планування на території Журавненської територіальної громади селищним головою дано доручення до 18 березня подати заявку до Львівської обласної державної адміністрації щодо залучення коштів, на умовах співфінансування, на розвиток земельних відносин (інвентаризації земель, їх нормативної грошової оцінки) та виготовлення містобудівної і землевпорядної документації по населених пунктах громади, розробки/оновлення схем планування територій, генпланів.

 Відмічено незадовільний стан сплати акцизного збору, податкових платежів за оренду землі суб’єктами підприємницької діяльності та фізичними особами – користувачами земельних ділянок,.
 Питання, які потребують детального вивчення, селищний голова взяв під особистий контроль.
 За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень