A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Начальниця служби у справах дітей Журавненської селищної ради Галина Демків нагороджена грамотою Стрийської РВА

Дата: 05.11.2022 15:00
Кількість переглядів: 107

Напередодні професійного свята, Дня працівників соціальної сфери, працівників служб у справах дітей Стрийщини привітав та нагородив Богдан Янко, голова Стрийської РВА.

Так, слова подяки за плідну працю від голови Стрийської РВА та грамоту за сумлінне й фахове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики з питань соціального захисту дітей отримала начальниця служби у справах дітей Журавненської селищної ради Галина Демків.

Богдан Янко подякував усім соціальним працівникам, які щодня своєю невтомною працею підтримують людей, які опинилися в складних ситуаціях, зокрема тим, хто сьогодні, у час війни, втратили житло, роботу, здоров’я. Також через війну в Україні багато дітей залишаються сиротами, втрачають зв'язок з рідними та потрапляють у складні життєві обставини. Тому сьогодні важливим завданням кожного фахівця служби у справах дітей є максимально забезпечити захист прав дітей під час воєнного стану.

Голова Стрийської РВА побажав представникам соціальної сфери міцного здоров’я, добробуту, а нашій країні Перемоги та Миру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень