A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Нарада з освітянами у Стрийській РВА

Дата: 09.08.2022 19:00
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

Сьогодні, 9 серпня, керівник відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Журавненської селищної ради Роман Артемчук взяв участь у нараді Стрийської районної військової адміністрації з керівниками органів управління освітою територіальних громад. 

Розглядалися важливі питання:

??щодо організації роботи з підготовки закладів освіти до 2022/2023 навчального року в умовах воєнного стану;

??підготовка до осінньо-зимового періоду;

??порушували проблему організації та умов підвозу дітей до закладів освіти;

??на порядку денному ставили питання щодо наявності альтернативних місць для переселення внутрішньо переміщених осіб з освітніх закладів, щоб забезпечити повноцінне очне навчання.

Нараду відкрив Богдан Янко, начальник Стрийської РВА, який наголосив на важливості даних питань та головного принципу - безпеки дітей.

 «Питання, які ми сьогодні розглядаємо є актуальними, важливими та потрібними для безпеки дітей та всього освітнього персоналу, адже зараз триває війна і ми зобов’язані створити такі умови,які будуть гарантувати а також для створення умов для якісного навчання»,- зауважив очільник району.

Проводили нараду Володимир Швед, заступник начальника Стрийської РВА та Олена Урдей, начальниця відділу освіти, охорони здоров 'я та спорту.

Виступили зі зверненням та порадами до керівників органів управління освітою територіальних громад і Віталій Штефан, заступник начальника Стрийського районного управління ГУ ДСНС України у Львівській області, Андрій Стегняк, начальник Стрийського районного відділу поліції охорони та Ольга Марцинюк, начальник сектору ювенальної превенції Стрийського районного управління поліції.

Вони обмінялися думками з приводу тривожної кнопки, яка має бути у всіх освітніх закладах, говорили про безпеку облаштування укриттів в школах та про безпечні умови перебування дітей в освітніх закладах.

Олена Урдей, головна освітянка Стрийщини наголосила, що до 25 серпня усі заклади освіти мають завершити підготовчі роботи та бути готовими до нового навчального року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень