A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Нарада керівників комунальних закладів освіти Журавненської селищної ради

Дата: 22.07.2022 15:08
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

Сьогодні, 22 липня 2022 року, відбулася нарада керівників комунальних закладів освіти Журавненської селищної ради за участю селищного голови Василя Вітра, першого заступника селищного голови Світлани Самсонової, начальника фінансового відділу Мар’яни Іваськів, начальника відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Журавненської селищної ради Романа Артемчука, головного бухгалтера централізованої бухгалтерії Наталії Левицької, на якій були розглянуті актуальні питання щодо підготовки закладів освіти в умовах воєнного стану до нового 2022/2023 навчального року та майбутнього опалювального сезону.

Селищний голова наголосив, що для відновлення очного формату навчання необхідно підійти комплексно, в пріоритеті – безпековий компонент. Одним із актуальних питань організації навчання в очному форматі є наявність захисних укриттів у закладах освіти. Саме тому, в ході наради розглянуто питання підготовки захисних укриттів до їх експлуатації за призначенням. У разі відсутності в закладі освіти найпростішого укриття укласти договір з підприємством, установою, організацією на використання укриття за умови його знаходження на відстані не більше 100 метрів.

У підсумку визначено, що безпекова ситуація не виключає можливості дистанційного або змішаного типу навчання, тому важливо напрацювати різні варіанти та бути до них готовими з урахуванням ризиків, які несе з собою воєнний час. Також, обговорено можливість організації освітнього процесу у дві зміни.

Окрім того, порушувалося питання за результатами наради, яка проводилася Управлінням Державної служби якості освіти у Львівській області 20 липня 2022 року, зокрема, йшлося  про  створення та роботу шкільних сайтів, запровадження електронних журналів і щоденників, сертифікація педагогічних працівників. Начальник відділу освіти Роман Артемчук визначив терміни виконання даних доручень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень