A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Відбулося засідання адміністративної комісії

Дата: 07.07.2022 11:00
Кількість переглядів: 166

 

 06 липня відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Журавненської селищної ради.  

 Адмінкомісією розглянуто протокол та матеріали справи   про адміністративне правопорушення за ч.2 ст. 156 КУпАП (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння), складений відносно жительки нашої громади, а саме за продаж слабоалкогольного напою неповнолітній особі.

 На правопорушника  було  накладено максимальне адміністративне стягнення в межах установлених відповідною статтею Кодексу України про адміністративні правопорушення, що становить 800 (вісімсот) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а саме 13 600 грн.!!!

 Даний  штраф повинен бути сплачений  протягом 15 днів, в іншому випадку, якщо кошти будуть стягнені виконавчою службою, то сума штрафу подвоюється.

Ще раз наголошуємо жителям громади щодо неухильного дотримання законів України, чесного ставлення до державного і громадського обов'язку, поваги до прав, честі й гідності громадян, а також запобігання вчиненню нових правопорушень як самими правопорушниками, так і іншими особами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень