A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

До уваги виробників харчових продуктів! Запрошуємо долучатись до Платформи допомоги

Дата: 28.03.2022 15:30
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

Держпродспоживслужба запрошує українських виробників харчових та інших продуктів, що продовжують працювати в умовах воєнного стану, долучитися до Платформи допомоги. Це майданчик, створений Держпродспоживслужбою за підтримки Офіс Президента України, Міністерство економіки України та Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Платформа допомоги дозволяє об’єднати зусилля донорів, організаторів гуманітарної допомоги та виробників для забезпечення харчовими та іншими критично важливими продуктами Збройних Сил України, територіальної оборони, громадян міст і селищ, а також торгівельні мережі (включаючи гарячі точки спротиву).

Платформа забезпечує управління процесами отримання, надання, оформлення, розподілу і контролю за цільовим використанням гуманітарної допомоги.

Платформою передбачений автоматизований прийом та співставлення запитів та пропозицій щодо допомоги. В режимі онлайн тепер можна відслідкувати терміни та статуси виконання завдань, отримати всю необхідну аналітику для скорочення термінів доставки гуманітарних вантажів тим, хто потребує цього найбільше.

Для реєстрації на Платформі допомоги виробникам продукції тваринного та рослинного походження з метою забезпечення оперативного інформування щодо потреби та наявності певних видів харчової  продукції та сировини необхідно зайти за посиланням.

Держпродспоживслужба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень