A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Вакцинуйся! Будь відповідальним! Збережи здоров’я своє та близьких!

Дата: 26.01.2022 11:54
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

 Вкотре закликаємо мешканців нашої громади пройти вакцинацію і вберегти себе від важкого перебігу захворювання на COVID-19.

 Особливо важливо щепитися людям старшого віку, людям із супутніми захворюваннями, як-от цукровий діабет, серцево-судинні, аутоімунні, онкологічні захворювання, адже вони мають вищий ризик важко захворіти на COVID-19, отримати ускладнення та померти від цієї хвороби. Саме тому щепитися від COVID-19– означає захистити своє життя і здоров’я.

 Зробити щеплення мешканці Журавненської територіальної громади можуть безкоштовно в кабінеті щеплень КНП «Журавнівська міська лікарня» (смт. Журавно, вул. Чубинського, 2, каб.18).

 Пункт щеплення працює:

  • понеділок-пятниця, з 12:00 до 15:00 год.;
  • субота, з 11:00 до 12:00 за попереднім записом.

        тел. 0980199414.

 При відвідуванні пункту щеплень необхідно обов'язково мати при собі паспорт та ідентифікаційний код (ІПН), також мобільний телефон.

 Одночасно інформуємо, що записатися на вакцинацію також можна онлайн або за телефонами зручних пунктів чи центрів вакцинації. Перелік і контакти можна дізнатися на vaccination.covid19.gov.ua/list або за телефоном 0 800 60 20 19.

 

Шановні жителі громади!

Бережіть себе та рідних!

Дотримуйтесь також правил протиепідемічної безпеки: носіть засоби індивідуального захисту, частіше і ретельно мийте руки та дезінфікуйте їх , дотримуйтесь соціальної дистанції!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень